Om JOBST ®

Jobst SE>Om oss>Om JOBST

Vilka vi är…

 

JOBST förbättrar människors liv och ger möjlighet att självsäkert leva det liv de vill, utan kompromisser – trots deras venösa eller lymfatiska tillstånd.

 

Med över 65 års erfarenhet är JOBST världsledande inom behandling av venösa och lymfatiska sjukdomar. Vi utvecklar och tillverkar kompressionsterapiprodukter som används för behandling av åderbråck, djup ventrombos, kronisk venös insufficiens, venösa bensår, lymfödem och lipödem. Vi tillhandahåller produkter och tjänster inom kompressionsterapi för individer, medicinsktekniska butiker, apotek och sjukhus i över 80 länder. 

Kvalitetsstandarder

JOBST har alltid haft det starkaste åtagandet för att förbättra livskvaliteten för personer med venös sjukdom eller svullnadsrelaterade tillstånd. Vilket började med JOBST grundare, Conrad Jobst, som led av venös sjukdom, 

Sedan Conrad Jobst tid har vi ett högt engagemang inom de bästa kvalitetsstandarder. För att kunna uppfylla de högsta standarderna undergår våra produkter strikta kvalitetskontroller. Intervjuer och tester med patienter och medicinsk personal hjälper oss att utveckla behandlingsorienterade och patientvänliga produkter. Förtroendet växer genom kvalitet och pålitlighet. Därför kan du lita på JOBST som en kompetent partner i din kompressionsterapi.