Innovation och kvalitet

Jobst SE>Kunskap>Innovation och kvalitet

Innovation och kvalitet

Conrad Jobsts innovativa strategi lever vidare idag med vårt engagemang för högteknologiska produkter. Alla våra forskningsinsatser är inriktade på att uppnå högsta kvalitet, vilket resulterar i enastående kompressionsprodukter:

Kunder och vårdpersonalens engagemang

En strategi för delad framgång uppnådd genom:

  • Erfarenheter och användartester av läkare
  • Fokusgrupper
  • Anonyma jämförande test
  • Test av passform och slitage
  • Test av produkten av patienter i hemmet. 

 

Högsta effektivitet och säkerhet för våra kunder

  • Hos JOBST har kvalitetssystemet en designkontrollprocess som verifierar att produkter uppfyller eller överträffar kundernas förväntningar. Det gör att tillverkningen kan fortgå med samma höga kvalite för varje produkt. För att uppnå denna standard är varje JOBST-anställd en del av vårt kvalitetssäkringssystem.

Kvalitetsstandarder

Med utgångspunkt i grundaren Conrad Jobst, som drabbades av venös sjukdom, har JOBST alltid haft det starkaste åtagandet att förbättra livskvaliteten för de med venös sjukdom eller svullnadsrelaterade tillstånd.

Sedan Conrad Jobsts tider är vi engagerade i de högsta kvalitetsstandarderna. För att kunna uppfylla dessa genomgår våra produkter strikta kvalitetskontroller. Intervjuer och tester med patienter och medicinsk personal hjälper oss att utveckla behandlingsorienterade och patientvänliga produkter. Förtroende växer genom kvalitet och pålitlighet. Därför kan du lita på oss som en kompetent partner i din kompressionsterapi.