shopping-cart-orange E-Shop
Global

Stödstrumpor sport - För ett friskare liv

JOBST Sport kompressionsstrumpor

Om du vill leva ett hälsosamt och aktivt liv samtidigt som du effektivt hanterar dina venösa problem, erbjuder JOBST kompressionsstrumpor speciellt avsedda för sport. Dessa strumpor hjälper inte bara till att öka blodflödet i benen och reducera svullnad, utan är även speciellt utformade för att vara bekväma under träning.

Med JOBST behöver du inte låta dina kompressionsbehov stå ivägen för dina favoritaktiviteter - vare sig det gäller promenader, löpning, golf, tennis eller liknande. JOBST Sport med graderad kompression och speciella design tillgodoser såväl den nödvändiga kompressionsnivån som extra komfort vid aktiviteter i rörelse.

Fördelarna med att använda JOBST Sport kompressionsstrumpor

  • Graderad kompression hjälper till att förbättra blodflödet och minska svullnaden
  • Mjukt tyg, stickade för ett bra luftflöde ger hög komfort för sportaktiviteter
  • JOBST Moisture Management-system för fuktkontroll av fötter
  • Anatomiskt dämpad häl och extra stöd
  • Aktiverade kolfibrer för effektiv luktkontroll
  • Extra platt tåsöm för utökad användar komfort

Kombinerad graderad kompression med JOBST avancerade komfortteknologi 

JOBST Sport är designade, baserat på medicinsk expertis, för att ge den perfekta kombinationen av kompression och komfort. På det här sättet får du det stöd du behöver för att hantera ditt vaskulära tillstånd effektivt, men utan att kompromissa med användandet medan du tränar.

Kompression: JOBST kompressionsstrumpor sport utövar ett graderat omkretstryck i benet, vilket minskar diametern på venkärl, förbättrar venös flödeshastighet, undviker venös stasning och förbättrar venös återflöde från benet. Detta motverkar dina venösa problem och ger stöd under dina idrottsaktiviteter.

Komfort: JOBST Advanced Comfort Technology som används i kompressionsstrumpan Sport kombineras med speciella kolfiber. Denna speciella blandning av trådar leder aktivt bort fukt från kroppen och genom plagget, så att den kan avdunsta. Som ett resultat förblir dina fötter torra. Dessutom har JOBST Sportplagg en Support Zone, som ger ett utmärkt dämpat stöd för dina hälar och fotsulor och tåsömmar med låg profil för att förbättra komforten när du har dem på dig under en längre tid. 

 

Hur JOBST produkter kan hjälpa dig

Återställ filter
1- av produkter

Detta kan även intressera dig