LÅT OSS PRATA OM LIPÖDEM

Jobst SE>Patienter>Nyheter>Låt oss prata om lipödem

Låt oss prata om lipödem

Lipödem påverkar många kvinnor över hela världen. Ändå är tillståndet och dess symptom fortfarande relativt okända.

Vanliga symtom:

Bristen på kännedom om lipödem leder ofta till felaktig diagnos, där lipödem förväxlas med fetma eller lymfödem. Vi vill starta samtalet, öka medvetenheten och skapa positiv förändring.

Så, låt oss prata om lipödem.

Världen första lipödem-emojis

Visste du att ungefär 10 miljarder emojis skickas över hela världen varje dag? Emojis är mer än bara roliga ikoner – de är kraftfulla verktyg för kommunikation och uttryck. Vi tror starkt på representationens kraft, vilket har lett oss att skapa unika lipödem-emojis.

Dessa emojis är designade för att representera ett av de viktigaste symptomen på lipödem – en oproportionerlig kroppsform med stora ben*. Vissa emojis bär även JOBST® kompressionsplagg, vilket framhäver ett effektivt sätt att lindra symtom.

*För att bekräfta diagnosen måste man ha smärta i benen och de ska vara ömma vid beröring

Låt oss bekämpa stigmat och visa vårt stöd!

När du använder eller delar våra lipödem-emojis bidrar du aktivt till att bryta ner stigmat kring lipödem. Varje gång du använder dem skickar du ett kraftfullt budskap om förståelse, medvetenhet och stöd till dem som lever med tillståndet. Låt oss göra en förändring.

Låt oss göra en förändring!

Tillsammans kan vi skapa en positiv förändring i hur samhället förstår och agerar på lipödem. Ladda ner eller dela våra lipödem-emojis och börja använda dem i din kommunikation.

Ladda ner

Dela våra lipödem-emojis

För iOS, Android och dator: Ladda ner våra emojis genom att klicka på ”Ladda ner” ovan.

För Instagram: Hitta våra Lipödem-emojis på Giphy och inkludera dem i din story! Sök efter ‘lipödem,’ ‘kompression,’ ‘kompressionsprodukter’ eller ‘JOBST’. Kolla också in andra plattformar där Giphy är integrerat, som Messenger.

Lipödem + JOBST kompression

De flesta med lipödem upplever att kompressionsplagg lindrar smärtan, särskilt vid fysisk aktivitet. JOBST kompressionsplagg för lipödem är framtagna för att passa individuella kroppsformer, så att alla kan få rätt komfort och stöd. Vill du veta mer om JOBST flatstickade produkter, JOBST Confidence och JOBST Elvarex.

Upptäck våra produkter

Återställ filter
1- av produkter